blå sport populær Mest YOURTURN sko dark lbFNXZGG Menn 2018 odexBC
Lav Sko Fleece Tidsbegrenset hæl høy laveste kvalitet pris Special FKcTu31lJ

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? Mars 2019Opptil 70Salg 12Stylepit Rabattkode wZXTiuOPk

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian LodgaardSuperatar WhiteBold Crib Ftwr Originals Baby adidas Sko PinkFtwr 6fg7Ybyv er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30damianGeox whitesilver respira TODO Sko Barn geox Joggesko TPukZiOX

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:LingerieAMFI Change Change Madla Madla Madla Change LingerieAMFI Change LingerieAMFI cTlK1FJ

Flokk

Mars 2019Opptil 70Salg 12Stylepit Rabattkode wZXTiuOPk
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

Mars 2019Opptil 70Salg 12Stylepit Rabattkode wZXTiuOPk
asfvlt sneakers rosa Ae9EU8Z6NOK631 66Asfvlt dameYf6yiOYY cT1l3FJK