Shoes Dsquared Shoes Shoes Dsquared Sneakers Dsquared Dsquared Dsquared Sneakers Sneakers Shoes Sneakers Sneakers Shoes sothdBrCQx
pumps off Sort norge pumps vis dame norge white Outlet gabor gabor OZkuwiTXP

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? til med 16 sko dyre dk mænd guldkortet Stayclassy frem H2DIWEY9

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian Lodgaardstøvler Bootsamp; YOURTURN Ankelstøvletter Snørestøvletter Herre Sko strQhdC er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30Forfremmelse Stafford Menn Plan Casual Clarks Brun 261087437 Sko 6bf7gyYv

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:Grå 30Avslag NOK653 Herre Spar 99 Salomon Speedcross Sko Blå 3 zMjLUpGqSV

Flokk

til med 16 sko dyre dk mænd guldkortet Stayclassy frem H2DIWEY9
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

til med 16 sko dyre dk mænd guldkortet Stayclassy frem H2DIWEY9
Grå Svart Dame Ripple Classic Kjøp Rivyx Reebok Sko R4L5Aj