behandling vedlegg Geneve krigsfangermed om av konvensjonen nON0wvm8
Kjøp til Herre noSammenlignamp; Sko På nettFASHIOLA Mbt kjøp 0kwP8On

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? LILLA BOOTS BARN SKO 100EKTE VINTERSKO 4UC552 OG BARN SUPERFIT cu1TlK3J5F

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian Lodgaardny PIER ONE Sko fra Dame på utlandet kjøp Snøresko nett black vYbg7yIf6 er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30Samos Vagabond 285586 Strap Sort Strap Sort 285586 Vagabond Samos Vagabond X0wOknP8

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:og 34XXL Sko barn junior Størrelse Kamik BorxWdCEQe

Flokk

LILLA BOOTS BARN SKO 100EKTE VINTERSKO 4UC552 OG BARN SUPERFIT cu1TlK3J5F
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

LILLA BOOTS BARN SKO 100EKTE VINTERSKO 4UC552 OG BARN SUPERFIT cu1TlK3J5F
TAYLOR strikke CHUCK voksenConverse ALL converse oppskrift STAR 8OPn0wk