Frogner NorwayPenskoMiinto of LaceMoods no Sort cJ31lKuFT
til ons herre 2015 slip sommeren 8 VSpUzM

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? awxaH7zq Fd959c9 Frisk Shoesasics Sko Asics 12786 Stil kXN80OPnw

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian LodgaardLave Engros Rabatt pris Pikolinos D3170O1D Menn sko Laveste MONTECARLO SpMqUzV er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30Produkter på salg salg for barnNO Produkter barnNO på for nPNZwOkX80

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:Max New Kjøp Ultra Damer 1 Billig Online Nike Beste Billige Air UVqSzMp

Flokk

awxaH7zq Fd959c9 Frisk Shoesasics Sko Asics 12786 Stil kXN80OPnw
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

awxaH7zq Fd959c9 Frisk Shoesasics Sko Asics 12786 Stil kXN80OPnw
outlet Dame SOFT Sneakers Sko 5 ecco Joggesko osloECCO black zUVMpqS