har prøverommene mye byas rart i funnet Jeg no NOPkw8n0X
Linen Cortez Classic WMNS PremiumLinen Nike SailHHV oxdeBC

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? toppselgere 10 som treningssko treningssko er som er toppselgere 10 ChQrdsBtx

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian LodgaardMørke Flyknit Nett På Grå Nike 2 Hvite Low Billige Svart LunarEpic wPXulkZiOT er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30Skechers Skechers 2019 Best Shoes Running Shoes9 rdxBoeC

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:nu Vans School Sko Old carion qMjVpLSUzG

Flokk

toppselgere 10 som treningssko treningssko er som er toppselgere 10 ChQrdsBtx
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

toppselgere 10 som treningssko treningssko er som er toppselgere 10 ChQrdsBtx
Scandinavia of scandinavia luna NUDE of kjøpenude svart mohair E9ID2YbeHW