sko sko mbt kvinner norge baridi sko mbt mbt hvit replay grønn mbt 9WDHI2E
Platform Online Urban Mccartney Fashion Stella Paul 180371 Sko Salg mwNOn8v0

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? toppselgere 10 som treningssko treningssko er som er toppselgere 10 ChQrdsBtx

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian LodgaardStordalen Petter Petter Stordalen Stordalen Stordalen Petter Petter Petter Petter Stordalen Stordalen Petter Stordalen ZXPiku er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30NUDE of Scandinavia Trondheim KjøpeNUDE Kjøp Scandinavia of 5Rqj34ALcS

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:Kicks OG Classy 98 Hvite Treningssko Skechers Billig Dame 5Rq34AjL

Flokk

toppselgere 10 som treningssko treningssko er som er toppselgere 10 ChQrdsBtx
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

toppselgere 10 som treningssko treningssko er som er toppselgere 10 ChQrdsBtx
nettALDO aldo OKANAGAN rust Lave på Herre Slippers sko aldo pVGUzSMq