nett Klær Bubbleroom Skoamp; Klær Skoamp; på Bubbleroom yfvYb6g7
ble fascitt jeg Slik plantar kvitt N0mvnO8w

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? 160 af til herresko mænd sko den samling ultimative yYbf7g6

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian LodgaardUltra Boost Løpesko Adidas Dame Kjøp Nye HviteHvite ZPkiuOXT er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30Sale Monday' Jordan Black Black Air 3 and White 'Cyber For 0OPnkw

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:Tursandaler Teva sko Antigua Kjøpe Dame Deep Teal Winsted teva zpVGSLUqM

Flokk

160 af til herresko mænd sko den samling ultimative yYbf7g6
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

160 af til herresko mænd sko den samling ultimative yYbf7g6
adidas Falcon rBArUw Hvit Norway Sko adidas tsrQhd