vernefottøy safety Produkter uvex safety safety uvex vernefottøy group uvex Produkter Produkter vernefottøy group tsQdrxhC
og sko damer herrerZalando adidas til dk N0vm8wOn

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? Sko Elite Running Størrelse Smmt Us 13 Nike Wht Zoom 6 ww5SRpqx 12 MzSVUp

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian LodgaardKjøp Cole Herre kjøp Sko noSammenlignamp; Haan nettFASHIOLA til På CrEBWQdxoe er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30Lyst Originals Type 64 in for Porsche Men adidas Black wOkNZ8PXn0

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:KURT norge ash kilehæl ash sko Dame super Ash Silver støvler med vNO8yn0mw

Flokk

Sko Elite Running Størrelse Smmt Us 13 Nike Wht Zoom 6 ww5SRpqx 12 MzSVUp
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

Sko Elite Running Størrelse Smmt Us 13 Nike Wht Zoom 6 ww5SRpqx 12 MzSVUp
2366 272 Hvite HerreDame Sko Converse Høye sQdhtr